مديريت خط توليد مبتني بر بارکد در نرم افزار Bpms

مديريت خط توليد مبتني بر بارکد در نرم افزار bpms 

در اين بخش ميخواهيم از روال مکانيزه کردن يک خط توليد که مراحل توليد آن توسط دستگاههاي بارکد و نرم افزار bpms است، صحبت کنيم. روال کار به اين گونه است که شرکتي داراي يک دفتر نمايندگي فروش محصولي است که خط توليد آن در شهري ديگر قرار دارد. مطابق روال دستي، در دفتر مرکزي (دفتر نمايندگي) مشتري درخواست کالاي خود را اعلام ميکنند و کارشناس فروش پس از ثبت سفارش و چاپ رسيد يک بارکد به کالاي مورد نظر تخصيص ميدهد. اين بارکد به خط توليد (در محلي جدا از دفتر مرکزي) فکس شده و پس از درج شماره بارکد به کالا، عمليات توليد آن صورت ميگيرد. خط توليد کالا، بستگي به نوع کالا داراي مراحل مختلفي ميباشد. پس از طي مراحل کار در نهايت کالاي توليد شده به دفتر مرکزي ارسال شده و تحويل مشتري ميگردد.

اما کم و کسرهايي در اين روش وجود دارد که ميتوان به صورت تيتر وار به آن اشاره کرد :
۱- عمليات توليد بارکد مکانيزه نبوده و ممکن است بارکدهاي تکراري براي کالاها به وجود آيد و سيستمي جهت تخصيص بارکدهاي يکتا به کالاها وجود ندارد.
۲- عمليات ارسال بارکد به کارخانه به صورت فکس بوده که معمولا با توجه به کيفيت فکس، خوانايي بارکد پايين بوده و هنگام چاپ با کيفيت مناسب قابل رويت نيست.
۳- مشتري توقع دارد در هر مرحله از کار بداند کالاي مورد نظرش در چه مرحله اي است و با تماس تلفني و پيگيري مداوم ميتواند وضعيت کالاي سفارشي خود را رصد کند.
۴- با توجه به اينکه اطلاعات توليد در بانک اطلاعاتي نيست امکان گزارش گيري از وضعيت توليد و تخمين و پيش بيني زمان توليد امکان پذير نيست.
۵- امکان ايجاد بانک اطلاعاتي از مشتريان و آناليز رفتاري مشتري وجود ندارد.

اما راهکاري که از ديد ما بهينه بوده به چه صورت است :
۱- با نرم افزار BPMS فرايند ثبت سفارش وايجاد بانک اطلاعاتي از مشتري انجام ميشود.
۲- با ثبت سفارش، بر اساس نظام کدينگ بارکدي واحد به سفارش تخصيص مييابد.
۳- با توجه به وب بيس بودن نرم افزار BPMS ، سفارش به صورت الکترونيکي به مسئول کارخانه ارجاع داده ميشود و در کارتابل قابل رويت است.
۴- در هر مرحله از کار بارکد خوان وجود خواهد داشت و به محض خواندن بارکد و ثبت در بانک اطلاعاتي مراحل توليد، پيامکي براي مشتري ارسال شده و اطلاع رساني بروز و آنلاين مبني بر وضعيت توليد سفارش صورت ميگيرد.
۵- با توجه به ثبت زمان در کليه مراحل توليد ، امکان آناليز و برنامه ريزي خط توليد وجود خواهد داشت.
۶- با توجه به اينکه کليه مراحل در بانک اطلاعاتي وجود دارد امکان تهيه داشبوردهاي مديريتي از وضعيت توليد وجود دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *