سیستم انتشار اطلاعات (Replication)

سیستم انتشار اطلاعات (Replication) چیست؟

سیستم انتشار اطلاعات (Replication) و یا سیستم همتاسازی عبارت است از تکرار عملیات و اطلاعات یک بانک اطلاعاتی در سیستمهای دیگر. مکانیزم کار به این صورت است که با استفاده از خواندن تغییرات ذخیره شده در بانک اطلاعاتی، عملیات کپی و توزیع اطلاعات با کمترین خطا قابل انجام است. معمولا در جاهایی که امکان استفاده Online (همانند استفاده از سیستمهای وب بیس) وجود ندارد Replication یک روش کارآمد می باشد. به عنوان مثال فرض کنید ساختار یک شرکت به صورت توزیع شده است. شرکت از یک دفتر مرکزی و ۲ کارخانه تشکیل شده است. تعداد کاربران همزمانی که از سیستم استفاده می کنند بطور میانگین ۵۰ کاربر میباشند. با توجه به سرعت اینترنت و قطعیهای مکرر، همچنین حجم بالای تراکنشهای که به طور عمده شامل up load و down load فایلهای تصویر نامه و یا پیوستها می باشد، پهنای باند بالایی اشغال خواهد شد. در این موارد با مدیریت ورود اطلاعات و مکانیزم تجمیع Replication امکان استفاده و بهره برداری از اطلاعات با تاخیر جزئی امکان پذیر است. البته Replication مشکلاتی هم دارد که در صورت نداشتن تجربه کافی ریسک اجرای کار بالا میرود. همچنین نیاز به تهیه سرور و نگهداری آن و تنظیم ارتباطی شبکه بین مراکز را میتوان به عنوان هزینه های Replication نام برد.

سیستم انتشار اطلاعات (Replication)

اتوماسیون اداری و سیستم انتشار اطلاعات (Replication) ، تجربه موفقیت آمیز در ورجاوند

شرکت مهندسی نرم افزار فراتحلیل گران ورجاوند با تجربه موفقیت آمیز اجرای سیستم انتشار اطلاعات (Replication) در سایتهای بزرگ مشتریان با حجم بالای اطلاعات و تعداد سرور همزمان زیاد، از سیستم Replication به عنوان یک راه حل برای مشتریانی که دارای ساختار توزیع شده هستند استفاده میکند. برای مقایسه روشهای استفاده از نرم افزار برای شرکتها با ساختار توزیع لطفا مقاله نرم افزار اتوماسيون اداری ویژه شعب و کارگاهها را بخوانید. شایان ذکر است نرم افزارهای دیگر شرکت ورجاوند همانند نرم افزار BPMS ، نرم افزارهای حسابداری اُرُد و نرم افزار امور قراردادها و پیمان نیز قابلیت تنظیم شدن از طریق Replication را دارند.

این مطلب دارای 4 نظر است

  1. varjavandadmin

    با درود. اگر فایلها درون دیتا بیس ذخیره میشد این مورد که شما فرمودید حتما پیش میامد. ولی در نرم افزار اتوماسیون اداری کتیبه فایلها بیرون از دیتا بیس ذخیره میشود. حتی میتواند در بیرون از سروری که SQL Server در آن نصب شده قرار داد. مکانیزم سینک فایل هم از روشی دیگر استفاده میشود و باری روی SQL Server ندارد.
    با سپاس

  2. مراد محمدی

    با سلام. با توجه به اینکه فایلهای سنگین در نرم افزار اتوماسیون در بخش پیوست وجود دارد Replication این حجم از اطلاعات مشکل نیست و SQL Server دچار مشکل نمیشود؟

  3. varjavandadmin

    با سلام.
    خوب offline بودن Replication مزیت اصلی آن است. یعنی اگر مدتی اینترنت قطع بود پس از وصل شدن کل مانده اطلاعات سینک میشود. در ضمن مکانیزم اندیکاتور زدن در این موارد بایستی به صورت گسسته باشد و بر طبق یک منطق روال شماره گذاری بین دفاتر در نرم افزار اتوماسیون اداری مجزا باشد که اندیکاتورها، به هم تداخل نداشته باشند.

  4. محمدرضا آزاد

    با سلام. یه سوال در مورد مکانیزمهای Replication داشتم این است که اگر بستر اینترنتی قطع شود (برای مدتی مثلا یک هفته) آیا با وصل شدن اینترنت اطلاعات مجدد در نرم افزار اتوماسیون اداری سینک میشود یا خیر؟ مکانیزم اندیکاتور زدن چگونه است؟ آیا اندیکاتورها با هم تداخل پیدا نمیکنند؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *